hej :D

Sitter hemma hos sjuka Isak som nyss fått en glass :) Vi lyssnar på en skit konstig låt "kim" med eminem, haha
helt sjuk o Isak är inte bäst :)
Hejdå :D

Jag.vill.sova.

Tjingeling!
Igår spelade vi match mot gothiavinnarna värtan. Hela laget var väldigt nervösa och taggade. Eftersom värtan är så grymt bra var vi tvugna att spela väldigt defensivt därför blev det inte så kul spel men vi kämpade väldigt bra och hade flera chanser i första halvlek. Resultatet slutade 0-0! Vi blev skit glada och vår tränare var nära på att börja gråta, haha.
Dagens planer: Match som snart börjar, måste skynda! , Grönan med Isak.

Puss o hej!

hinner inte blogga, hinner inte blogga, fan..

Varför vill man blogga när man egentligen inte hinner och inte orkar blogga när man har all tid i världen?
Igår hände massa grejer som jag inte behöver gå in på detaljer här. Tack iaf världens bästa för att du alltid ställer upp för mej, älskar dej så mycket. Men nu har tiden gått över.. måste göra mej i ordning!
Vill ba säga, låt ingen försöka trycka ner dej utan stå på dej och va stolt för den du är.


bild inlägg

Kom nyss hem från matchen, tyvärr blev de förlust med 1-2 :( men vi vinner nästa :)
Nu kommer lite random bilder som ja lovat :)
Jag o isak haha söta (a)

De kmr fler bilder sen :)


Gääsp

Godmorgon :)
Sitter här och äter frukost medans mitt armband klirrar sådär irriterande.. :/
Första lektionen idag är hemkunskap, hoppas inte att gabriella kommer 35 min sent idag igen eftersom hon släppte oss 20 min senare för att vi skulle hinna baka så vi hade jätte kort matrast.
Juste! Direkt efter skolan ska jag dra iväg på match så jag måste typ skynda mej skit mycke o byta om i skolan :O aja.. hoppas de går bra. Nu: äta klart frukosten och höra me jakob när bussen går.

Förresten.. förlåt för att de aldrig blir bildinlägg nu för tiden men jag bloggar från pappas bärbara där hela familjen har samma konto, vill inte spara bilder här. Lovar att updatera ett bild inlägg snart!

Puss o hej!

blogg tips

Godmorgon!

Idag blire ett bloggtips! :)

Den här killen skriver om vad han gör på dagarna o den e väldigt bra men om han inte får fler besökare kommer han sluta så kan ni inte alla iaf göra ett försök o kika in på hans blogg ? Ni kommer inte att ångra er :)
Bloggen hittar ni här


3 september-10

Hjärnan kan seriöst inte må bra av för mycke SO.. Nu har jag suttit i ca 4 timmar o pluggat SO för inlämningsuppgiften vi har på Måndag. Nu ska jag äta pizzan som pappa nyss kom hem me :) hejsvejs! :)

..

Älskling, ja älskar dej obeskrivligt mycket. Men ja ska försöka förklara så bra som möjligt.
Nathalie, due mitt allt och mycket mer, du är verkligen allt jag behöver. Ditt namn får mig att le älskling. Alltid så underbar å vacker, verkligen perfekt :) Tack för att du finns ljubavi. Om jag skulle beskriva dej me ett ord skulle de va obeskrivlig, för att det förmodligen inte finns nån människa här som är lika underbar som du. och tach för att du väljer just mig, till att vara din pojkvän, av flera miljoner. Du är allt ja nånsin önskat om, och allt ja nånsin kommer behöva, du är stjärnan som leder mig dit ja ska. Ja kommer aldrig lämna dig, för att due en person värd å hålla kvar, en person värd mer än allt på jorden. Du betyder mycket mer än vad du tror älskling, älskar dig ljubavi :) <33
//Isak

RSS 2.0