fghjklkdgfhjlkfdfghjk

hej jag heter isak och är bäst :) he jdå
Hej jag heter Nathalie och jag är bäst :) hejdå <33

hej :)

Hejhej :) Kom hem från stan för ett tag sedan. Vi hade typ någon fotogrej för lärarna skulle veta vilka vi e eller nåt..Efter de åkte hela klassen upp till stan för att gå nån skit tråkig historiegrej, vi skulle leta efter frågor o grejer.. jag orkade verkoligen inte för de va så varmt o vi hade gått så mycket så jag spelade spel på mobilen och pratade i lur me isak. haha vilket liv man har.. efter det stannade jag, sophia, zennab och ebba kvar och åt ben&jerry och kollade i lite småaffärer :) Just nu är jag inne på facebook och pratar me isak igen.. haha.
Nu ska jag gå och skaffa mej ett liv! hejdå :)
Juste! Isak e bäst :)

1a skoldan :(

hejhej! Sitter hos sophia som spelar spel på min iphone :) Idag började skolan :( skit dåligt att vi börjar mkt tidigare än alla andra! :( Aja de va bara lite upprop och man fick massa papper o grejer. Hejdå! :D

Isak här :)

Hej d isak här, shoo :d skriver fran en bar i kanarieöarna haha.. habibi saknar dej jätte mke,:( vill va m dej just nu, men d gar ju nt.. :(

älskar dej mest älskling, glöm nt d, sa ses vi när ja kmr tbx, ska kittla dej skit mke haha :D <3333


älskar dig bebo <333

Rubrik

Sitter hemma hos Isak, vi har varit inne lite på fb o alla som fått konstiga chatt meddelanden, vi va heeelt seriösa.. *host :) Vi har kollat på suuper intressanta videor på youtube som handar om hur långt sommarlovet e i sverige o hur intresant de e o spela cod x) men ta nt åt dej.. **** dom va super bra :D behöver en hosttablett .. :$ Nu ska vi nog hitta på nå annat för jag kmr inte på mer att skriva :D hej!
xoxo nathalie och isak :D

hemma! :)

Oj :O vad förvånad jag blev över att är typ 2 st som läser min blogg fast jag inte bloggat på 2 veckor..x)
Jaja, försvinn inte! :) Jag har inte bloggat eftersom jag inte varit hemma, typ förra söndan kom jag hem från en vecka i göteborg där tobias körde gothia och vann :D tyvärr hann jag inte kolla på alla matcher eftersom vissa började kl 8 och 9 :O Dom va iaf väldigt duktiga :) dagen efter att jag kom hem därifrån åkte jag till sophias land där vi hade jätte kul och badade i 15 grader :O sen fyllde vi deras minibåt med vatten så de blev en pool:D när jag tagit bussen hem var jag hemma typ en timme innan jag åkte hem till Isak :) sen sov jag hemma en natt och på morgonen efter åkte jag iväg till landet där det var älmstanatta på fredan(en loppmarknad) där gick jag runt lite med familjen först, sen åkte jag dit lite senare och va där med anna :) och idag kom jag hem från landet. Direkt när jag kom hem körde jag wii-fitt och har kört det typ hela dagen :) Nu vet ni vad jag har sysselsatt mej med! :)


RSS 2.0