slutar blogga

Nu har jag bestämt mig.

Jag slutar blogga. Det är så himla jobbigt. Man känner lixom att man tvingas blogga eftersom man hör nästan dagligen "Varför bloggar du aldrig? :O " hehe så nu vet ni :)

Hejdå alla läsare och bloggen! :)

 

 

 

 

 

 


Nu är jag..

..framme i Karlstad. Vi är där eftersom min bror spelar en cup här. Dom har kört 2 st matcher som har gått väldigt bra :) Första matchen vann dom med 12-0 :) Andra blev det 2-0 till oss :) Imorgon blir det tidig väckning eftersom han har en tidig match mot ett annat BP lag. Nu sitter jag hemma hos en familj som vi inte träffat på säkert 4 år. Dom bor här så jag och mamma ska få sova här :) Pappa och Tobias sover däremot i ett jätte litet klassrum. Nu måste jag vara lite social :)
Hej på er!

xoxo Natti <3


Cao! :D Kako si?

sitter och halvkollar på 2012 men mest blir det sms och facebook. Vi har gäster här och eftersom vi har så dålig fantasi satte vi på en långfilm. Lite wii och spel har vi faktiskt också gjort:)
Nu ska jag lära mig lite mer bosniska :D Lärare: Isak och Amer. Haha tack killar! snart kan jag utantill (a)

Shao! :D

Meningslöst

Chacha :)
Sitter och gör ingenting. Haha helt meningslöst inlägg!
Hejdå! :D

sen dag

Idag var det sen dag som vanligt. Slutade fem i halv fem och min träning började halv fem. Eftersom jag gärna inte missar den så bytte jag om på rasten innan sista lektionen, hehe alla undra varför jag gick runt i fotbollskläder, menmen..
När tekniken som var sista lektionen var slut fick jag springa ut där pappa stod med bilen. Jag kom ca 1 minut sent! :D När jag kom hem var det dags för mat och det är anledningen till att ingen uppdatering kommit tidigare :)
Imorgon har vi friluftsdag hela dagen så vi måste gå upp tidigare än vanligt :( Det var ju sovmorgon imorn :(. Istället ska jag vara vid tbanan kl halv 9.. Vi som vrukar börja 20 i 10 på torsdagar..

Rubrik

Oj vad statistiken går upp och ner! Den påminner lite om en bergochdalbana (stavning?).
Idag slutade jag kl ett så det var riktigt skönt! Lite värme kom också :) Igår stack jag och Sophia hem till Ebba.H :)
Vi hoppade studsmatta och var bara allmänt flummiga :)
Jag åt nyss en jätte god mazarin och ska nog byta om till träningen snart. Eftersom den är i Kista ska jag ta bussen dit och sen möta pappsen.
Hej på er!

Nathalie

var med ebba

Jag var med Ebba iprincip hela dagen idag :) Vi hoppade jätte mycket studsmatta och gick till ICA för att köpa glass :) På morgonen körde 95 laget match mot BP och eftersom dom hade för få spelare fick jag, Linnéa och Sally hoppa in. Kul var det men vi förlora tyvärr med 3-2. Det var väldigt soligt idag och vår tomt ligger i lä så det var inte ett dugg kallt. Jätte skönt! Tyvärr hade jag hjärnan på fel ställe när jag satte på mig kortbyxor och tshirt när jag cyklade iväg till Ebba. Det var jätte kallt!

 

 

 


RSS 2.0